Residence Magazine

Residence Magazine är tidningen som inte spar på krutet. Tycker du om inredning och vill hänga med i de senaste trenderna är Residence Magazine den rätta tidningen för dig. Läs intervjuer från intressanta personer och njut av inredning när den är som bäst.Klicka här för att komma direkt till

Intresserad av Residence prenumeration?

Populär läsning från Residence Magazine – Artiklar du inte får missa:

Är du inte övertygad om att Residence Magazine är något för dig? Här har vi samlat ett smakprov på några av läsarnas absoluta favoritartiklar, som du bara inte får missa.

Life hacks

Rengöra mässing ljusstakar

Mässing är trendigt, snyggt och tåligt, men blir tyvärr fläckigt med tiden, precis som alla andra metaller. Fast det behöver inte vara svårt att rengöra mässing. Med lite citron och bikarbonat skiner mässingen som nytt igen. Se hur man gör här.

Läs mer
Energi & miljö

Luftvärmepumpar

En luftvärmepump är ett sätt att hålla ditt hem eller dina lokaler uppvärmd utan att använda traditionell eldning som kol, trä eller gas. Ett effektivt och miljövänligt energislag som samlar in värme utifrån och använder den för att värma upp ditt hem.

Läs mer
Bostad

Mäklaren: Så lyckas du på bostadsmarknaden 2018

Ska du köpa eller sälja bostad under det närmsta året? Då får du inte missa den här intervjun med framgångsrika fastighetsmäklaren Wilhelmina Bonde Alvfén om hur man lyckas på bostadsmarknaden 2018.

Läs mer
Hemma hos..

Kika in hemma hos inredaren och tv-stjärnan Hanna Wessman

Behöver du inredningstips eller vill du bara njuta av härlig inredning? Missa inte den här chansen när inredaren, bloggaren och tv-stjärnan Hanna Wessman öppnar dörrarna till sitt vackra hem.

Läs mer
Fixa festen

9 tips för att fixa festen

Det finns väldigt mycket att tänka på när man ska hålla i en fest. Det är mycket att planera och fixa. Men lugn här får du de bästa tipsen för att fixa en grym fest. Klicka dig in och läs mer om hur du lyckas med festen.

Så fixar du festen
Tips för resan

Lär dig mer om Buenos Aires

Är Buenos Aires nästa destination? Här får du massvis med bra tips om denna fantastiska stad. Buenos Aires är en stad som har mycket att erbjuda. Det är en storstad som har en fantastisk matkultur med många goda restauranger. Eller varför inte prova på tango?

Läs mer om Buenos Aires
Skandinavisk stil

Hemma hos Arild

Den skandinaviska inredningsstilen har varit populär ett bra tag och det fortsätter den att vara. Det finns en del riktlinjer att gå efter om man vill få fram den skandinaviska inredningsstilen. Följ med hem till Arild där hon visar upp sitt hem i perfekt skandinavisk stil och ger tips på hur du fixar stilen.

Läs mer om skandinavisk inredning
Hemma hos Elin

Inreda med färg

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska inreda hemma, speciellt med färg. Följ med hem till Elin för att få reda på hur man bäst kombinerar färg i hemmets alla rum. Klicka dig in för att få massvis med bra tips.

Se hur Elin bor
Inredningstips

17 snygga inredningstips med en twist

Brist på inredningsidéer? I artikeln får du ta del av 17 snygga inredningstips, och lära dig hur du lyckas med den så trendiga Art déco-stilen. Så här lyckas du med den elektriska inredningsstilen från 20-talet – fast med en twist.

Läs mer