Residence Magazine

Residence Magazine är tidningen som inte spar på krutet. Tycker du om inredning och vill hänga med i de senaste trenderna är Residence Magazine den rätta tidningen för dig. Läs intervjuer från intressanta personer och njut av inredning när den är som bäst.

Intresserad av Residence prenumeration?

Populär läsning från Residence Magazine – 4 artiklar du inte får missa:

Är du ännu inte övertygad om att Residence Magazine är rätt läsning för dig? Här har vi samlat ett smakprov på några av läsarnas absoluta favoritartiklar, som du bara inte får missa.

Life hacks

Rengöra mässingljusstakar

Mässing är trendigt, snyggt och tåligt, men blir tyvärr fläckigt med tiden, precis som alla andra metaller. Fast det behöver inte vara svårt att rengöra mässing. Med lite citron och bikarbonat skiner mässingen som nytt igen. Se hur man gör här.

Läs mer
Inredningstips

17 snygga inredningstips med en twist

Brist på inredningsidéer? I artikeln får du ta del av 17 snygga inredningstips, och lära dig hur du lyckas med den så trendiga Art déco-stilen. Så här lyckas du med den elektriska inredningsstilen från 20-talet – fast med en twist.

Läs mer
Bostad

Mäklaren: Så lyckas du på bostadsmarknaden 2018

Ska du köpa eller sälja bostad under det närmsta året? Då får du inte missa den här intervjun med framgångsrika fastighetsmäklaren Wilhelmina Bonde Alvfén om att lyckas på bostadsmarknaden 2018.

Läs mer
Hemma hos..

Hemma hos inredaren och tv-stjärnan Hanna Wessman

Behöver du inredningstips eller vill du bara njuta av härlig inredning? Missa inte den här chansen när inredaren, bloggaren och tv-stjärnan Hanna Wessman öppnar dörrarna till sitt vackra hem.

Läs mer