Drömhem och Trädgård

Drömhem & Trädgård är den enda svenska tidningen som handlar om det bästa två världar, dvs. både hem och trädgård.

I tidningen får du inspiration till hela hemmet med spännande idéer till både inredning och trädgård. I varje nummer får du även ta del av nyheter, ”hemma-hos-reportage”, härliga trädgårdar och shoppingtips.Klicka här för att komma direkt till

Drömhem & Trädgård social media

Intresserad av Drömhem och Trädgård prenumeration?

Drömhem och Trädgård – Erbjudande: Just nu ingår även tidningen i digital utgåva för prenumeranter. Läs här om hur du får din tidning digitalt.

Populär läsning från Drömhem och Trädgård – 4 artiklar du inte får missa:

Här har vi samlat ett smakprov på några av läsarnas absoluta favoritartiklar i Drömhem och trädgård. Tidningen som du bara inte får gå miste om.

Övervintra växter

5 växtlampor + tips och råd

För att få växterna att överleva vintern behöver du växtlampor. Men hur ska man göra, och vilka lampor ska man välja? I denna artikel får du svar på alla dina frågor och allt du behöver veta om växtlampor.

Läs mer
Pelagoner tips

3 sätt att övervintra pelargoner

I den här artikeln får du lära dig tre enkla sätt för att övervintra dina pelargoner – och hur du ska göra när våren kommer och det är dags att plocka fram pelargonerna från vintermörkret igen.

Läs mer
Innomhusträd

7 lättskötta inomhusträd – experten tipsar

I takt med att gröna växter blivit trendigt igen, måste vi också lära oss att ta hand om dem. Här får du experttips på flera inomhusträd som är lättskötta och som passar även dig utan gröna fingrar.

Läs mer
Syren saft?

Så gör du underbart god saft av syrener – recept

Har du testat att göra saft av syrener någon gång? Om inte, då är det dags nu. Resultatet blir en uppfriskande och god saft. Bege dig ut i naturen för att plocka syrener och testa detta läskande recept.

Läs mer