Gods och Gårdar

Gods och Gårdar Tidning är inredningsmagasinet för dig som är intresserad av att läsa om livet på svenska slott och herrgårdar. Inredningsidéer, exklusiv shopping, antiktips, byggnadsvård samt gods och gårdar till salu, är bara några exempel på vad du får ta del av. Läs mer i Gods & Gårdar. Senaste numret finns för prenumeranter att ladda ner digitalt här.Klicka här för att komma direkt till hemsidan för Gods och Gårdar.

Intresserad av Gods & Gårdar prenumeration?

Populär läsning från Gods & Gårdar tidning – 4 artiklar du inte får missa:

Är du inte övertygad om att Gods & Gårdar Tidning passar dig? Här har vi samlat ett smakprov på några av läsarnas favoritartiklar, som du bara inte får gå miste om.

Till salu

Måste ses! Sveriges lyxigaste slott till salu

I den här artikeln kan du se flera svenska slott och herrgårdar som är, eller som nyligen har varit till salu. Vi lovar att du inte vill missa chansen att se dessa oemotståndliga och helt fantastiska drömobjekt.

Läs mer
Slott på köpet!

Vi fick ett slott på köpet

När Per och Åsa Taube köpte marken som Steninge slott ligger på var de egentligen inte ute efter själva slottet. De ville åt marken. Men nu har de förälskat sig i slottet – och vi kan förstå varför. Du måste se slottet för att förstå vad vi menar! Läs artikeln och se slottet här.

Läs mer
Hemma hos..

På besök hos Carl Jan Granqvist älskade Saxå

Carl Jan Granqvist köpte Saxå herrgård 1984. Då präglades herrgårdens inredning av interiör i 1970-talsstil, men nu har Carl Jan försökt återställa herrgården till sin ursprungliga karaktär från tidigt 1800-tal. Läs hela artikeln och se förvandlingen.

Läs mer
Ericsbers slott

Ett år på Ericsbergs slott

Ericsbergs slott är en de största privata egendomarna i hela Sverige. Genom tiderna har slottet ägts av diverse kungligheter och adelsfolk, men nu har familjen Bonde Deichmann tagit över. Gods & Gårdar har följt familjen under ett helt år. Läs artikeln om deras år här.

Läs mer