Lantliv

”Lustfylld, lite lagom livsstil på landet.” – Där har ni tidningen Lantliv i en mening. Läsaren bjuds på lantlig heminredning, mat och vin recept, underbara resor, härligt mode, vackra trädgårdar, intervjuer med spännande personer och mycket mer.Klicka här för att hoppa direkt till

Intresserad av Lantlivet prenumeration?

Populär läsning från Lantliv – 4 artiklar du inte får missa:

Är du inte säker på att Lantliv Tidning passar dig? Här har vi tagit fram några av läsarnas absoluta favoritartiklar ur Lantliv, som du bara inte får missa.

Attefallshus

14 inspirerande attefallshus + regler & tips

För dig som behöver extra utrymme är ett attefallshus perfekt. Du kan ha attefallshuset till många olika saker, b.la. uterum, friggebod, gäststuga eller varför inte som växthus. Läs om attefallshusets alla användningsområden och få inredningstips här.

Läs mer
Drömlivet

Jonna Jinton lever sin dröm

Jonna lever sitt drömliv på landsbygden i den ångermanländska byn Grundtjärn. Naturen, stillheten och friheten är det framförallt hon njuter av. I den här artikeln får du följa med Jonna in i hennes drömvärld.

Läs mer
3 tips

3 effektiva sätt för att rengöra ugnen

Det här med att rengöra ugnen.. Det känns ju som en omöjlighet och man vill inte veta hur mycket kemikalier och gifter man andas in under tiden. Men det är slut på detta nu. Så här rengör du ugnen i 3 steg utan kemikalier.

Läs mer
Skaffa höns?

7 trevliga hönsraser

Det finns väldigt många hönsraser och det kan vara svårt att veta vilken ras man egentligen bör skaffa om man vill ha höns? Det finns sju trevliga hönsraser som du måste känna till om du ska skaffa höns. Läs artikeln här.

Läs mer