Land Tidning

Tidningen Land är magasinet för dig som vill ha koll på vad som händer i vårt land. I Sveriges största veckotidning får du bland annat läsa om nyheter, hus och trädgård, djur och natur, jakt och fiske, mat, kultur och om personer som delar med sig av spännande historier.Klicka här för att komma direkt till hemsidan för

Intresserad av Land Tidning prenumeration?

Tidningen Land – Erbjudande: För dig som prenumererar på Land Tidning, finns även Land e tidning tillgodo att läsa digitalt.

Populär läsning från Land ´s Tidning – 4 artiklar du inte får missa:

Är du inte säker på om Land ´s Tidning är något för dig? Här har vi samlat ett smakprov på några av läsarnas absoluta favoritartiklar, som du bara inte kan gå miste om.

Recept

Rårörd rabarbersaft: Så gör du ljuvligaste sommardrycken

Älskar du precis som oss rabarber, då är den här rabarbersaften helt utan konserveringsmedel ett måste för dig. Vi förstår varför alla älskar det här receptet – det gör vi också. Läs receptet här!

Läs mer
Håruppsättningar

Festfin på minuten – 11 snabba håruppsättningar för kort hår

Vill du veta hur man gör en fin håruppsättning för kort hår? Tvinnad lugg, klassisk svinrygg, inbakat och mycket mer. I den här artikeln kan du lära dig 11 snabba håruppsättningar som gör dig festfin på bara några minuter.

Läs mer
Kalastips

Barnsligt kul – 15 lätta ansiktsmålningar du fixar enkelt

Börjar ungarna fråga efter ansiktsmålningar precis som kompisarna brukar ha? Eller behöver ni en extra twist till helgens kalas? Läs den här artikeln för att få tips på 15 enkla ansiktsmålningar!

Läs mer
Gör det själv

Läskande god fläderblomssaft – utan citronsyra

Mathantverkaren Yvonne Björ delar med sig av sitt bästa recept på fläderblomsaft, helt utan syntetisk citronsyra. Flädersaft är en av sommarens godaste drycker som du enkelt kan göra själv.

Läs mer